Unnarmigdag...

Jag vaknade av att telefonen ringde och kunde inte somna om. Det var knäpptyst i huset och jag började fundera på vad som jag vill göra för att få mig att må bra. Hela hösten har gått till arbete och det har inte funnits så mycket saker som jag har kunnat unna mig. Jag tror det är viktigt att stanna upp och känna vart vinden blåser, vart man är på väg. Denna våren måste jag strecka i almanackan och skriva unnarmigdag. Det är inte egoistiskt det är nödvändigt för min hälsa. Det är viktigt att ta hand om sig så att man kan ta hand andra har jag ständigt fått höra, så nu är det väl in tur. Ta hand om er mina vänner så hjälps vi åt att strecka dagar i våra kalendrar för rekreation/Många kramar från Tussegumman i ett snölandskap

Kommentarer

Hej! Å en sån dag behöver vi nog alla. Det mår man bra av att bara få göra och rå om sig själv! Mysigt! ha det bra kram
Åsa sa…
Det är så härligt att bara vara.
Mys på.
Kramar Åsa
Anonym sa…
Precis min melodi!
Ta hand om sig själv :)
Du är på G hör jag .
Kram Jenny
Vi får påminna varandra under 2010 att det är en viktig dag, den där "unnarmigdagen".
Ta väl hand om dig och våga bara vara!
Kram Eva Linnea
Millis sa…
Hoppas att du får många "unnarmigdagar" i år!

Kram
Det är klokt att vara egoistisk :)
Kram
Vicky sa…
God fortsättning på det nya året!
Det är nog något vi skulle behöva göra lite till mans - boka in tid till oss själva. Det kanske jag med ska ta göra inför detta nya, ännu ganska oplanerade 2010.
linda sa…
Håller med dig, om en unnardigdag. Tror man behöver det för att själv kunna orka med. Får påminna dig om dessa dagar.
Ta hand pm dig
kram
Tussegumman. Ja det där är ett klokt drag att skriva in en sådan dag . Själen behöver ha sitt med så är det bara om man skall fungera sen resten av veckan eller året.
Tussegumman. Ja det där är ett klokt drag att skriva in en sådan dag . Själen behöver ha sitt med så är det bara om man skall fungera sen resten av veckan eller året.
Elisabeth sa…
En "unnarmigdag"! Det var nog det bästa och fyndigaste ord jag har hört på länge... vilket bra tips! Tack snälla... än om det kanske får bli lite i myrstegstakt här.. så är det ju åt rätt håll!

Varm kram... och tack för änglasången, min vän!
Maria sa…
KLOKT! Jag har verkligen tagit det lugnt nu under jullovet. Jag tog också ledigt när barnen är lediga. Och nu har jag både arbetslust och städlust som kliar i fingrarna.