Kyligt men soligt väder...

  • Jag har tagit mig en promenad i stan i flera timmar hittade ingenting. Jobbigt att bara gå och snurra så jag åkte igen. Det blåser bra så det är fortfarande kyligt ingen värmebölja som utlovades:) Somnade som en stock i soffan när jag kom hem och vaknade med ett ryck av att jag fortfarande satt med lapptoppen i knät. Jag känner verkligen att jag behöver rekreation och vila nu den saken är klar. Lägger ut en bild som en påminnelse om att snart kommer sommaren! Önskar er mina vänner en skön helg och ta hand om er/Kramar Tussegumman

Kommentarer

Synnøve. sa…
Ja den är här snart. Med humlor och bin, dofter och baddagar.
Hoppas du får sova gott i natt nu då.
Kramen Synnöve.
Elisabeth sa…
Hur visste du? När du skrev att jag skulle torka tårarna? När jag läste din kommentar så blev jag så förundrad... kände värmen... och tänkte... hur visste hon att det var precis så det var. Tårarna.
Tack du underbaraste tussegumma... du får mig alltid att känna mig så rik och tacksam. För annat kan man inte känna när Gud mitt i eländet skickar en vän som dig... tack du underbaraste. I evighet.

Varm kram..

Ps. Jag förstår att du har mycket omkring dig... och jag skulle så gärna vilja hjälpa och stötta dig på samma sätt som du alltid har hjälpt och stöttat mig. Du vet, det blir ljusare igen... håll fast vid det! Tro på det.
HEJ vännen! Hoppas du haft en bra påsk. NU är jag hemma igen. Bloggen och er har jag saknat så! Hörs snart igen kram
Helga sa…
Det är jobbigt när de lovar vår och sol och det inte blir så... Fin bild - nu suger det i sommartarmen...
Hej vännen , här har det vart sol o gott nu i några dagar så härligt Ha det fint Kramen //STINA
Vi har en del snö kvar, men jag hoppas allt försvinner till sista april :)

Ta det lugnt.

Kramkram//Sara
Anonym sa…
Trevlig Valborg! Kram Mia
Londongirl sa…
Här har vi soligt och vackert men burr så kyligt det var i morse när vi gick ut med hunden! Tycker att värmen kan få komma på riktigt nu.

Ha en skön fortsättning på helgen!