måndag 11 januari 2010

Skönt att vara hemma igen...

Jag har precis kommit in i värmen och satt mig i soffan med en kopp kaffe och lapptoppen i knät. Skönt att vara hemma efter en lång arbetsdag. Lägger ut bilder på mina fina nusnäsljusstakar som jag inhandlat denna julen. Må dom få vara med länge...Ja hade den turen att köpa dem med 40 procentsrabatt på Ellos så jag chansade. Givetvis så var två lampor trasiga i varje men tillslut så fick jag nya. Kylan är nu på -10 grader men rätt klädd så frös jag inte idag iallafall.

10 kommentarer:

maria sa...

Dem ljusstakarna var fina :)
Jag är oxå supertrött efter denna dag...

Må så gott !
Kramn

Anonym sa...

Mmm jättefina!!

Du har rätt lyktan ser ut som ett hallon den heter så!!

Kramen Ninni

Cicki sa...

De är jättefina, dina ljusstakar.

Nina sa...

Snygga!

Filifjonkan 1 sa...

Ja de är jättefina de där stakarna Såg att Ellos hade dem de har rätt mycket snygga lampor där faktiskt. Här har varit skönt idag det har blivit varmare bara .4 grader till omväxling Kylan har hållt i sig så länge för att vara Småland,Såg att du hade -10 dt räcker till. Man får klä sig bra ordentligt en man har vant sig nu,Ha det så bra och kramis

Helan sa...

Heeij.. superfina är de.. jag skulle gärna ha såna stakar ja me..
Men nån rea fyndar jag ju aldrig på, tyvärr..finner aldrig nåt då.

Här är det bara 0 grader.. skönt.. det är så härligt ute, har haft sol nån dag me, men stora skillnader, från -33.5g tills nu.. -0g. Hm, man blir då inte klok på vädret ibland.
Nu får snön gärna tina, å våren får komma, me sol varje dag.

Hoppas du får en superfin dag, njut du av dina fina ljusstakar nån dag till..kram Helén.

Tant Theas Lilla Torp sa...

Härligt det låter att få sjunka ner med en kopp kaffe!

Gillar också Nusnässtakarna. Jag har också en. Den har bara två ljus och inhandlades vid förra årets julrea. Toppen att fynda så, lr hur? :o)

Mys o må så gott!

Kram

Monika

Helga - precious sa...

Det var väldigt fina ljusstakar. Jag gillar er altan också... där kan jag tänka mig att det är perfekt att sitta senare på våren :)

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Fina som (s)nus! Kram Eva Linnea

Erika sa...

Kikade också på ljusstakarna på Ellos och hade tänkt köpa dem. Men jag avstod, hade nyss köpt nya som jag tyckte dög ett tag till. Men får man vissa procent i avdrag kan man nappa på det. Det gjorde jag med det erbjudandet på 30% som jag fick, då köpte jag en kort kittfärgad mockajacka som sitter som en smäck på mig. Blir nice att har i övergången mellan vinter-vår. :)

Kram och har det allra bäst. Roligt du är tillbaka igen.