Hoppas att allt är väl med er mina vänner! Här är en bild på mormor och D

Tack mina vänner att ni har tålamod med mig! Jag har inte bloggat på ett tag nu. Jag har ju varit på konfirmation i Norge och sedan haft planering med studenten som gick av stapeln igår. Den blev verkligen lyckad! Bilder kommer snart. Jag har verkligen saknat er att kunna reflektera och prata över nätet med er. Tyvärr har det varit så mycket att jag knappt kunnat få näsan över vattenytan...Det är konstigt med vissa år plötsligt så händer allt. Jag skall på två stora födelsedagar i sommar, min syster fyller 40 år och min kusin 50 år. Det skall bli skönt att sitta ner och slippa att springa runt. Jag har lagt ut en bild som jag hittade när jag gick igenom mina bilder. En fin bild på min älskade mormor och min älskade förstfödda D. Min andra älskade son C ligger i vagnen några veckor gammal. Min mormor saknades vill jag lova...Jag önskar er allt gott mina vänner och jag hoppas att allt är bra med er/Kramar från Tussegumman som börjat slappna av och reflektera igen:)

Kommentarer

Det måste ju kännas jätteskönt att allt gick så bra med studenten. Koppla av nu och njut av livet :)
MiasAteljé sa…
Vilken fin bild.
Vad skönt att studenten gick bra.
Hur roligt det än är så blir man lite trött så nu får du varva ner och njuta av livet och sommaren.
Själv åker jag till Stockholm i morgon för att passa en av sönernas katter. Skall passa på att träffa en vän från min Feng Shui kurs också.
Ha det så gott.
Kram Mia
japp sa…
Hejhej.. guu, så längesen. Hoppas allt är bra.. så roligt å höra av dej igen ;-)
Jodå, här är allt bra.. ingen student i år, egentligen skulle Fia gått ut, men valde att läsa in lite ämnen, så vi tar de nästa år istället.. + hennes 20 årsdag nästan samtidigt..;-)

Så mysig bild du visar.. goo lite busunge i vagnen.. kram på dej. Helén.
Önskar dej en riktigt avslappnande helg,
kram.
Elisabet. sa…
Det är vid såna tillfällen, student, bröllop och födelsedagar, som man inser vidden av den där Saknaden efter någon som stått en nära.

Så tycker jag att det är.
Ja allt är väl men jag kan hålla med om att det är mycket nu, även om barnen är "små" och bara har vanliga avslutningar i skolan!
Marie-Louise
Cicki sa…
Vilken vacker bild på en ung och en gammal. Hoppas du kan börja reflektera igen med nya krafter. Kram
HEEEEJ! ÅH så kul att höra ifrån dig! Vad skönt att studenten och att du har det bakom dig nu. Vi har studentfest i helgen. Min brors son tar studenten och nästa år är det två som tar. Min dotter och min mans dotter så då blir det full rulle här. Hoppas att allt är bra med dig! Här är det inte fint väder usch det blåser, regnar och är snarlikt höstväder. Ha det bra kram Christa
Elisabeth sa…
Jag kunde bara le,och känna värmen, när jag såg bilden på din älskade mormor... dels för att jag ju vet hur mycket hon betydde för dig, men också... om din mormor istället hade haft håret bakåtkammat med en knut i nacken, då hade det nog varit MIN mormor som stått där! Vad märkligt det kändes... så otroligt lika de var! Å av det du berättat om din mormor, och hur hon var, så känns jag ganska övertygad om att de var väldig lika även i sättet!

Det var väldigt roligt att få se en bild på din mormor... tack snälla!

Tack också för så mycket mycket mer... din omtanke bär så oändligt mycket!

Varm varm nära kram....
Lilla Blanka sa…
Hej vännen!

Åh studenten ger mig sånna underbara minnen..! Jag blir alltid tårögd och alldeles rörd när jag ser de glada stundenterna som åker på sina vagnar och sjunger av lycka...

Härligt bild på mormor och D!

Kram
Mia
Unknown sa…
Man får väl gratulera då till studentbestyren, eller vad man säger... :) Njuuut nu allt du kan. Vi går en ljuvlig tid till mötes.

Ha det gott!Kram Vero
Hejsan , ja du har haft fullt upp ser .Nu får du ta det lite lugnt Kramisar /Stina
Synnøve. sa…
Hej på dig.
En härlig bild måste jag säga.

Visst är det så att tiden försvinner från oss och vi bara står där funderar på vart den tog vägen.
Men det vi inte hinner idag får vi ta en annan dag.
Jag hoppas iallafall att allt är bra med dig.
Kram Synne.
-Nena- sa…
Skönt att det gick bra på studenten

Sköt om dig
Kram Nena
Tantti sa…
Hej på dig! Allt är bara bra med mig. Vilken fin bild!
Nina sa…
Mormödrar är ofta saknade.. här har du en till som saknar sin.

Kraaam
Du är välkommen tillbaka till bloggvärlden har saknat dig kram
Tack för hälsningen i min blogg.

Hoppas du kommer tillbaka igen.

ha en skön helg

Kram