Lite färgprakt...Vacker ros

Lägger ut ett bild som jag fotograferat i somras. Jag är ute efter en ny kamera med mer megapixel. Min gamla har lagt av så det sista har jag fått använda är mobilens kamera. Någon som har något bra tips på vilka kameror som är bra?

Kommentarer

Anonym sa…
Du tar så fina bilder så du ska ha en riktigt bra kamera! Kan inte rekommendera någon särskild!!
Britt sa…
Hej! vilken fin blogg du har!
Va kul att du hittade mig, det är alltid kul med nya bekantskaper.

Min dotter har en Nikon D40x, den är riktigt bra. Önskar mig också en ny kamera, min är på upphällningen, så jag lånar mest hennes. ;-)

Kram britt
Anonym sa…
Men om bilden är tagen med mobilkamera verkar ju den vara minst lika bra som min Canon FE-115.
Jag kan inget om kameror, men dottern säger att man ska välja Olympus eller Nikon.
Elisabeth sa…
Mycket vacker prakt... skönhet för ögat. Sådant är viktigt...
När det gäller val av kameror... jag hoppas du kan få lite råd och tips av de andra, för dels så har jag bara kameramobilen, och sen så förstår jag ingenting när de pratar om pixlar och obejektiv... eller vad det nu heter!

Varm kram...
Bloggullet sa…
Jag är novis på detta, köpte en kamera för att den var röd. Så jag går nog på känsla, tror dock att det är en bra kamera. Själv vill jag ha en mobil med bra kamera för det är lättare att ta med sig när man plötsligt får lust att ta kort.
Kramar
vilken fin bild!
Älskar katten längst upp oxå...
-Nena- sa…
Kan inget om vilken kamera som är bra och så men jag måste bara säga att det var en väldigt vacker bild du tagit av rosen.
Millis sa…
Underbar rosbild!

Jag är jättenöjd med vår Olympus FE-210, men den har vi haft ett tag nu, så den är nog omodern ;)

Kramis
Underbart foto. Val av ny kamera kan vara jätte svårt.
Själv föredrar jag Canon numera.

Ha en fortsatt fin dag!

Kram ... LottaM
åh så vacker den är och snart så snart,, snart,,är det dags för dem..fast just nu rasar kvicksilvret nere på -7 nu ,,,hua,,,Bäst stanna inomhus. Ha en skön kväll
Lilla Blanka sa…
Hej!

Tusen tack för din gulliga kommentar!

Jag älskar att fota, och har en Canon Powershot S3 som jag är nöjd med, den har en massa funktioner, 6 megapixel och 12x optisk zoom och är bra även om det är lite mörkt där man fotar.

Fast det är klart man önskar sig alltid nåt bättre. Har siktat in mig på en canon eos 450D..får se om jag byter snart :)

Kram
Mia

Kram
Mia
Unknown sa…
Mycket vacker bild,älskar rosor!
Har själv tänkt på att köpa mig en ny kamera när jag får råd med fler megapixlar så att man kan ta fina närbilder.Den jag har nu är det 6,0 megapixlar på men närbilder går inte att ta för dom blir suddiga.

Kram Maria