torsdag 18 december 2008

Ljus i vårt hus...

Visst är det stämningssfullt med dessa adventstakar. Barmark ute men verklig jul inne. Brukar alltid dra ut kontakten när jag går till jobbet. Vi har blivit uppmanade att göra så på arbetsplatsen, för att förhindra bränder då det ibland kan bli elfel på ljusstakarna. Önskar mina vänner en skön fin kväll stressa inte...

5 kommentarer:

-Nena- sa...

Ja har man inte brytare på ljusstaken så är det bäst att dra ut sladden, att släcka den genom att bara skruva av ena lampan är inte så bra.
Här hemma har jag ju en elektriker så vi har brytare och timer på allt.

Ha det så bra.

Anonym sa...

Jag har timer, men det kanske inte är gott nog. Kansk borde man börja stänga av när man är borta.

Nina sa...

Isch då... här lämnar jag julbelysningen på ibland när jag inte är hemma. Tänk om det blir elfel just då.

Filifjonkan 1 sa...

Hej på dig Fin elstake i dit fönster ja det är jul inne och ute grön höst lortigt klabbigt och grått grått längtar vit vacker gnistrande snö igen som det var förut. Bra du drar ut kontakten man vet aldrig,trevlig fjärde advent på dig det är ju sista före jul nu

Erika sa...

Jag går heller aldrig hemifrån med ljusstakarna tända. Har man katt så kan den orsaka att den kanske ramlar ner i en soffa osv. Visserligen gör inte min så, men ändå om katten skulle sätta sig i fönstret och vända på sig och kanske på så sätt stöta till den.Allt ska släckas när man lämnar hemmet. Kan också bli elfel då är olyckan framme, ofta då när man inte är hemma.Fin ljusstake du har i fönstret.

Utomhus ser det mest ut som en regnig höstdag, men inomhus är det jul.Har en vit gran detta året. Köpte en röd ljusslinga igår och satte dit den. Åhh så fint det lyser i hörnan i hallen. Försökte ta bilder på den, med det röda ljuset slår i väggen bakom och blir bara gult. Inte bra bilder alls.Det blev ingen bild till allmänt beskådande.