Lite mer från Oslo resan

En promenad i Vigelandsparken med alla skulpturerna är också en upplevelse. Alla dessa skulpturer. Vi fick tag på ett femstjärnigt hotell men inte fanns det gratis internet bara om man hade egen dator med sig. Detta tycker vi är dåligt. T.om hotell som har mindre antal stjärnor så har man möjlighet att låna dator gratis i receptionen. När vi checkade in så hamnade vi i en konferens med kostymklädda herrar och damer med aftonklänningar. Vi kom ju direkt från tåg så vi var verkligen inte uppklädda. Sköna sängar var det i allafall och det är ju förutsättning om det är ett bra hotell.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej jag trodde du hade slutat att blogga!

Ja Norge är Norge...jag tycker nog att dom kunde ha bjudit på internet!

Kram Ninni
Hej. ja Viegelandsparken är en riktig upplevelse den bara måste man se liksom man bör åka trollstigen med läskigt värre och högt är det.Inget dåligt hotell ni landade på men lustigt att de inte hade låndatorer,,Godnatt med dig sen när det är dags.
Anonym sa…
Vilka fina statyer...

Undra vad de tänkte när ni kom inklampandes *Fniss*

Tur att det var sköna sängar/Onsdagskramar till dig
-Nena- sa…
Kul att se bilder från din resa, speciellt då jag aldrig varit i Oslo själv.
Lilla Blanka sa…
Norge är mysigt! Håller med om att det var lite dåligt med internet.

Kram
Mia
Anonym sa…
Vad lustigt. Helt plötsligt kom jag ihåg att jag varit i den där parken med min familj när jag var liten. Det är ju jättefint och jag minns tydligt att det fanns många statyer.
Millis sa…
Härliga bilder!

Hoppas att du har det bra!
Kram
Anonym sa…
Fint! :)