onsdag 2 juli 2008

Älskar pioner det är verkligen som rosor utan taggar...

Pioner är en av de finaste blommor jag vet. Jag har olika sorter i min trädgård nu och skall försöka få bilder av dem. Vissa har tyvärr blommat ut. Håller på att tvätta det sista nu. Det är fint torkväder nu så man får passa på. Ha det gott mina vänner

6 kommentarer:

Pialotta sa...

Hejsan tvätterskan:-) Måste vara helt underbart att hänga tvätten på linan ute där.. Doftar så mycket godare.Du fick till det rätt coolt i dina rader här:-)Angående pionerna..
"Vissa har tyvärr blommat ut. Håller på att tvätta det sista nu. Det är fint torkväder nu så man får passa på." .. Såg nästan ut som du tvättade de sista pionerna;-)
ha de fint i sommaren..
jag står för ännu två bloggar .. hälsa gärna på där om du har vägen förbi.. det är sommar i Caffepausfotoalbummet oxså.. som av en händelse;-)
Tjingeling

-Nena- sa...

Ja det är vackra blommor

Här tvättas det också, det jag inte hann med i går och det ä så skönt att det kan torka ut.
Ha det så bra.

Millis sa...

Visst är pioner vackra!!!
Ha det så gott vännen!
Kram

Nina sa...

mmm... pioner och rosor... aklejor och lavendel... nepeta och ljusblå iris... mmm

Det finns så mycket fint!

curlingmormor sa...

Håller med dig, pioner är fina blommor. Vi har en mörkare rosa färg på våra pioner, men de har inte börjat blomma ännu, den som spar han har hi hi.
Kramizzzz

Erika sa...

Pioner är fin där den står i rabatten och lyser upp dagen. Min mormor hade en lång rad av Pioner i olika färger. Vill minnas dom var röda rosa och vita. En blomma som jag bara älskar är "Flox" också en blomma som fanns hemma hos mormor.

Brukade sniffa på dom för den luktar så gott och minner om min lilla mormor. Finns också i olika färger. Inte många knappt någon faktiskt, som vet vad det är för blomma när jag pratar om den.

Kramkram i sommarvärmen!
Erika