måndag 26 maj 2008

brist på energi....

Jag har legat i värsta influensan sedan i onsdags förra veckan. Det började med den värsta förkylningen och sedan värk och feber. Det är precis just då man inte har tid att bli sjuk som man blir det. Känner mig väldigt trött nu men skall jag vara ärlig så har jag känt av det nu den senaste månaden. Längtar så efter att få ledigt och semester och fundera på vad jag egentligen vill och känner. Här är en bild när jag lapar sol från bryggan. Tofflorna är så fula men ack så sköna. Tack att ni finns mina vänner!

9 kommentarer:

Filifjonkan sa...

Hej Tussegumman Jaha det är din tur nu med denna eländiga förkylning halva bloggen verkar haft den även Filifonkan som legat ett par dagar precis som du och så denna gräsliga hosta man fick,,, den gick inte bort riktigt förrän 3 veckor efter man blev frisk. Tofflorna ja de är väl inte vackra men de är ju sköna säger alla som har dem.De var uppe till debatt för ett tag sedan många som Foppavägrar,,,:) jaja du får ju krya på dig och vara rädd om dig och klappa din gullekatt från mig är du snäll

Erika sa...

Började så smått undra vad du tagit vägen. Har tittat in då och då hos dig.

Förkylningar/influensor förknippar jag med under vinterhalvåret, inte vid denna tiden. Men numera finns det inte mycket som är normalt.*S*
Sådant kan också ta musten ur en om det blir riktig reell flunsa.
Hoppas du piggnar till ordentligt och få känna dig piigg och alert.

Kram och ha det så bra

Christina sa...

Nej men usch så tråkigt att du varit sjuk.
Sådana tofflor har jag också och de är verkligen sköna.
Önskar dig en god bättring vännen
Kramkram

Nina sa...

Peppar, peppar... jag har klarat mig undan förkylningar. Krya på dig!

Anonym sa...

Vad skönt att se att du är tillbaka och jag hoppas att du snabbt blir riktigt kry igen.

Ja vackra är inte tofflorna men jag älskar mina. Bor nästan i dem på sommaren. Jag har smyckat mina med en blomma och en Ior ;)

Krya på dig och kram
/Nena

http://nena.bloggagratis.se/

Anonym sa...

Stackars lilla du som är sjuk :(

Jag är också förkylden på bättringsvägen nu...

Kul att du är tillbaka!

curlingmormor sa...

Stackare dig som har varit så dålig, hoppas nu att du mår bättre och dina tofflor ser hur sköna ut som helst och fina är de också!!!!!
Kramizzzzz

Kaffebönan sa...

* Du de där Foppatofflorna är så sköna tycker jag.. köpte själv de där på en marknad förra året och de är de bästa inneskorna oxså.. Jag tyckte själv de var så enormt fula innan, men man vänjer sig. Klart du är trött av flunsa o det där.. snart kanske du får vila på riktigt.. semestern väntar och den blir kanske snart:-)
ha de gott där på bryggan:-)
Kramkram i vink från Skåne

Anonym sa...

Vilka fula tofflor!! När skaffade du dom?? :P

/david