Äntligen fredag och en härlig helg framför sig...

Det har verkligen varit hur mycket som helst i veckan. Ungdomarna har varit lediga och de ser ut som ett bombnedslag när de har rumsterat i köket. Är glad att det lagar mat men det är hur mycket som helst nerdraget i köket. kylskåpet tomt så de ekar dags att åka och veckohandla igen. Vet inte om jag orkar se på melodifestivalen har inte betämt mig ännu. Önskar er en fin och skön helg mina vänner Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Ja du vännen, när du har fått sova inatt så ska du se att du sitter nog i soffhörnan och kikar på melodifestivalen imorgon!!!!
Kramizzzz
Millis sa…
Hoppas att du har sovit gott i natt och att du är pigg, utvilad och har det bra.

Kram
Anonym sa…
Tråkigt att komma hem till ett sådant kök.... Jag brukar bli så irriterad när jag kommer hem och måste kliva över väskor, skor, gymnastikpåsar osv....

Hoppas att du fick sova gott under natten och att dagen varit bra.

Kram Ugglan
En gång i tiden klev jag över skor, i mängder slängda överallt. Men det var inte mina egna barns skor utan kompisarnas. Efter ett tag bad jag dom ställa dom ordentligt i stället för att slänga dom över hela hallen. Jag hotade med att hiva ut dom genom dörren.

Det blev inget gehör för mina ord den gången.Effekten av det hela blev att skorna åkte ut genom dörren, ner för alla trapporna från fjärde våningen.

Efter det stod skor och annat ordentligt uppradat. *S*
Att komma hem till ett uppställt kök kan inte var speciellt roligt.
Du får väl göra som jag den gången, hota med något som tar skruv. :)

Kramkram och ha det allra bäst
Anonym sa…
Som svar på din kommentar.. det tycker jag oxså.. hon är bara för mycket.. divig som hon blivit.
Tjing o ha en fin söndag.. här är så kallt o blåsigt denna dag.. fy man drar sig för att gå ut.
Lilla Blanka sa…
Hej Tussegumman!
Tack så mycket för dina snälla ord i min blogg!
Jag bor också i en mindre stad utanför Göteborg och har tre barn :) Har du antikaffär eller är det en nätshop som du har, roligt verkar det i alla fall..!
Ha en bra dag!
Mia
Anonym sa…
Blev det nån melodifestival??
Jag kollade liggandes i soffan!

Kramen Ninni
Anonym sa…
Så där är det hos oss också särskilt när jag varit ute och flugit några dagar. Kylskåp tomt och kaos i köket. Hoppas du haft en skön helg ändå!!