måndag 11 februari 2008

En ny vecka har börjat

En ny vecka har börjat och det kändes väldigt trögt i morse. Jag kände mig olustig under hela förmiddagen. Längtar så efter att åka ut och resa och uppleva saker inte sitta på jobbet och prestera och åter prestera. Känslan satt i till lunch sedan kändes det bättre. Vi tog en promenad runt våran arbetsplats på lunchen. Skönt det var väl det som behövdes kändes lättare på eftermiddagen. Ha det gott min vänner jag längtar så till att vara ute mycket och att våren kommer snart...

6 kommentarer:

curlingmormor sa...

Visst är det härligt när man kan få komma ut en stund och dra in lite frisk luft och energi i lungorna. Det dröjer inte länge nu förrän den älskade våren är här och tänk vad mysigt när man sitter där med näsan i vädret!!!!!!
Kramizzzz

DOCKMAMMAN sa...

Hej min vän! Vad jag har saknat dig jag skäms att jag inte bsöker dig oftare men jag måste göra en länklista där ni är.

Hoppas att allt är bra jag börjar att nå en bit på väge/Kram Dockmamman

Filifjonkan 1 sa...

Godmorgon.Å denna söta lilla katt som ser ut att må så gott där, ja det kan ju vara lite dryga dagar ibland men en promenad kan pigga upp precis som den gjorde hos dig ser jag, Idag är det kallt ute här -3.2 tror de är rekord denna gråa vinter märkligt.
Kram på dig och en klapp till katten

Erika sa...

Inte roligt att känna så, men tror att alla gör det t.o.f. Snart byter vi till sommartid igen, då blir dagen lite längre. Värmen kommer återigen, och allt spricker ut. Tänk om man bara kunde göra precis det man känner just i den stunden. Packa en liten väska och resa bort några dagar. Allt för att finna ny energi och ord.

Kramkram!

Erika sa...

Sista ordet skulle vara "Ork" och inte ord. :)

Elisabeth sa...

Tack... det ord som jag ger dig av hela mitt hjärta nu!

En varm kram till dig..