onsdag 13 februari 2008

Elisabeth en vardagskämpe

Ibland undrar jag varför vissa människor skall bli så hårt prövade medan andra kan gå obehindrat igenom där allt faller de i händerna... Dessa tankar får jag när jag läser min väns blogg om hur hon kämpar där hennes man har fått Alzheimers sjukdom. Hur hon kämpar för att göra livet bra för de sina, göra det bästa hon kan för sin älskade familj och nu behöver ta steget och begära hjälp och boende för sin älskade man. En kärleksfull osjälvisk kvinna som kämpar till sista blodsdroppen. Hon verkligen värd all beundran och behöver verkligen få uppleva lycka igen och må bra. http://himlastigen.blogspot.com/

9 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Hej , ja du dessa i tysthet kämpande kvinnor det är ett drygt arbete att klara av en Alzeimerssjuk person passning 24 timmar om dygnet,De är värda all beundran hoppas verkligen hon nu får den hjälp hon behöver med skyddat boende för honom. Sen så härligt att se dina tulpaner där på bilden läckra färger påminner mig om våren Kram på dig

Nina på Johangården sa...

Håller med dig!

curlingmormor sa...

Min älskade mamma hade denna sjukdom, så jag vet hur tufft och kämpigt det är. Min älskade pappa orkade inte ta beslutet om att få avlastning utan det var jag som fick se till det.
Kramizzzz

DOCKMAMMAN sa...

Kramar på Alla hjärtans dag från mig

Fru A sa...

Ja man tänker verkligen till en gång extra över livet när man läser hur en del verkligen får kämpa på!

♥Christina♥ sa...

Håller med i varje ord du skriver.

Lämnar ett litet hjärta till dig idag
Kram vännen

Anonym sa...

Kan inte annat än hålla med dig.

Kram Nena
http://nena.bloggagratis.se/

Marlene sa...

Kan bara hålla med, blir stum varje gång jag tittar in till henne... av flera skäl; det hon skriver, hennes kärlek och omtanke, och beundran inför denna människa, och så klart... skulle vilja säga så många tröstande ord men dom fastnar i halsen.
Glad att du skrev detta, hälsa henne från mej

Filifjonkan 1 sa...

Hej...har du lika kall o nordlig vind idag hos dig så hoppas jag du är inomhus. Det blev raskt avplockat hos mig utomhus frös nästan nosen fördärvad inne nu i goa värmen ville bara önska dig en skön helg nu.