torsdag 3 januari 2008

Tankar på kvällskvisten...

Jag varit ledig nu och känner hur trött jag är. Jag har sovit hur mycket som helst nästan sjukligt! Sedan är det klart att vi har vänt på dygnet också och missar man timmarna då det är ljust så blir man otroligt trött. Skolorna börjar snart igen och snart kommer det att återgå till det normala schemat igen. Önskar er allt gott mina vänner Kramar

10 kommentarer:

Erika sa...

Dagarna blir lite annorlunda när det är julhelg och alla dom andra helgerna som kommer tätt efter. Ännu är väl skolorna lediga lite till. Det är länge sedan mina barn gick i skolan, så jag har inte kläm på ledigheten längre.

Blogspot har gjort en hel del ändringar. Jag hade ett foto på mig längst till höger på bloggen. När jag skulle ändra och sätta dit ett nutt så blev det suddigt. Sedan gick det ett tag och jag skulle testa igen. Nu blev det inte suddigt men betydligt mindre i storlek. Därför satte jag dit ett på den header jag gjort, tyckte det såg bättre ut än ett pyttelitet foto till höger som knappt syntes.

Kan tänka mig att du inte blev glad över din halva katt/header. Inte allt som blir bra med deras ändringar. Varför dom gjort så vore kul att få vetskap om.

Som tur är så kan jag fixa till det mesta när fel uppstår, men blir det alltför tillkrånglat då tar jag till min son. :)

Kram och ha en riktigt fin helg!

Filifjonkan 1 sa...

Hej vännen. Ja visst blir man trött och det var ju bra du fick sova ut ordentligt kroppen behövde nog det då och hjärnan, Men visst det är svårt att vända tillbaks dygnet när man fått det ännevänt,,tar tid det,, Ha en skön fredagskväll nu i alla fall,

♥Christina♥ sa...

Det är skönt med ledighet men det är lika skönt när allt blir som vanligt igen, ordning och reda:)
Önskar dig en skön fredag vännen min
Kram ♥

Junitjej sa...

Vilken söt katt du har!
Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Det var skönt att höra att det är fler som får det stökigt med ungdomar i huset. Nu återgår allt till vanlig vardag igen... Kram!

Anonym sa...

Bugar och tackar på födelsedagsgrisarnas vägnar ;)
Kalas blir det för brorsonen imorgon och lillhunden fick lite extra gott i matskålen ;) (ja den stora hunden också *ler*)

Önskar dig en skön helg
Kram -Nena-

http://nena.bloggagratis.se/

annebelle sa...

Vad lustigt, jag hittade hit från Himlastigen och ser den underbara änglabilden - som jag bloggade i dag. :-) Visst är den underbar? jag hade den ovanför sängen när jag var liten...Ja, nu väntar vardagen snart. Lite knepig omställning men det brukar vara rätt skönt när skolorna och allt som hör vardagen till drar igång.

Elisabeth sa...

Min vackra vän... vad jag är glad och tacksam för att du finns! Ofta så har jag fullt upp med att hålla näsan ovanför vardagens vattenyta nu... dagar som blir allt tyngre måste man ta sig igenom. Därför skickar jag ganska ofta ett tack dit upp... för att Han har sänt änglar att hjälpa mig på vägen nu... som du!

Tack min vän..

Varm kram..

Ps. Hoppas du får bli lite piggare snart..!

Pia sa...

Vila och ro behöver kroppen!
Tack för att Du vill köpa boken..
och för att Du finns !
Hoppa att du får ro om dig Nu gör något för dig själv i dag...
Krammmmmmmmm

Millis sa...

Här är det också dags att försöka få in rätt dygnsrytm igen.

Hoppas att du har det bra och att du snart är piggare igen.

Stor kram till dig vännen!