tisdag 22 januari 2008

Tack för att ni finns mina vänner...

Har tagit en paus på jobbet känner att jag får passa på att skriva när jag har en chans. Veckorna har sprungit iväg och jag har haft det rätt hektiskt både på jobbet och hemma. Inte att jag stressat utan att det snarare är att jag inte riktigt hittat styrfarten vad vill jag egentligen. Tack mina vänner för era fina inlägg de värmer verkligen då man själv känner sig energilös. Idag lyser solen och det vet jag inte riktigt när den gjorde de sist. Under december månad hade vi bara tre timmar sol och växjö hade 20 minuter läste jag. Inte konstigt att man velat gå i ide. Längtar efter att få tanka lite energi i solen. Vi brukar gå en promenad på lunchen när det inte regnar och känner att det viktigt att få frisk luft och syre. Ungdomarna kämpar med sina skolor och vi med våra arbeten och sedan så räcker knappt helgen till att ladda upp batterierna. Längtar verkligen efter sol och värme sitta på en solstol med en kopp hett kaffe och en god bulle. Längtar efter god samvaro med lite roliga saker...Behöver bli underhållen på något sätt.

12 kommentarer:

Nina på Johangården sa...

Gråvädret som varit så länge tar liksom musten ur en totalt. Eller så är det allt tråk som måste göras som snor energin. Troligen ett samarbete mellan gråväder och tråkgöra.

Anonym sa...

Jag hade turen att träffa på våren en liten stund idag...

Anonym sa...

Ja detta trista gråa vädret gör ju inte en piggare direkt.
Hoppas verkligen att våren kommer fort nu och at det blir en solig sådan.
Sköt om dig
Kram Nena
http://nena.bloggagratis.se/

curlingmormor sa...

Idag har solen varit framme här och genast så åker mun giporna upp!!!!! Däremot så har det blivit kallare, ikväll är det 6 grader kallt.
Kramizzzz

♥Christina♥ sa...

Våren finns bakom knuten:)
Visst längtar man efter sol och värme nu.
Önskar dig allt gott vännen min
Kram

Filifjonkan 1 sa...

Hej Tussegumman så roligt att se dig igen, Ja du solen är vi i stort behov av den har lyst med sin frånvaro hela vintern,,,idag regnade det tills alldels nys för nu kom det n solstråle .??Fullständigt otroligt men det är sant. Underligt i natt snöade det i Gråland så där en 3 cm var det i morse men det försvann illa kvickt har +8 nu.
Låter skönt där du sitter med en kopp kaffe och en bulle vila dig och njut lite å länge det går, Snart kommer våren och då piggnar du till skulle jag tro.Kramizar många..

♥Christina♥ sa...

Önskar dig en skön och snäll helg vännen
Kram

Anonym sa...

Igår hade vi snöstorm nästan och idag är det såå vackert. Solen skiner och luften känns klar och kall precis som det ska vara i slutet av januari.
Ha det så gott.

Elisabeth sa...

Tänker på dig... och hoppas att du hittar någonting som kan ge dig nytt ljus under skäppan!
Något vi alla skulle behöva lite mer av just nu, tror jag!

Kram, min vän...

Anonym sa...

Ja idag lyste solen här..det kändes som vår!!

Ha det gott..kramen Ninnica

Anonym sa...

Haha jag glömde flytta ner till ordverifieringen..alltså fick jag ett mysko namn!!

Kram Ninni ska det vara

Millis sa...

Här har det varit strålande sol hela dan, hoppas att den har skinit på dig också!

Kram