måndag 26 november 2007

En ny vecka har börjat och känner mig helt kraftlös...

I dag var det segt att jobba. När väckarklockan ringde i morse så hade jag nästan bara velat somna om. Jag var helt slut det känns som om jag kunde sova till mars...riktigt gå i ide.

Jobbet gick väl si sådär. Det gjordes inga underverk idag i allafall. Vi har en bok som vi skall ha läst till på torsdag och jag har inte ens öppnat den. Jag har skjutit upp det gång på gång. I helgen hade jag ingen lust att sitta och läsa jobb material, ville vara ledig med familjen och bara vara.
Nästa vecka är det advent och då skall vi plocka fram våra stjärnor och ljusstakar då blir det lite ljusare i huset. Om vi skall ha granen i år så får vi nog binda fast den. Förra året så hoppade gumman upp i den och jag lovar inte ett enda ljulgransljus satt rakt efter det. En del kulor gick sönder så plastkulorna får det bli. Vi skall baka pepparkakor och så skall vi kolla om vi hittar lite andra formar. Kristyr finns att köpa färdigt såg jag idag när jag handlade på ICA. Jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp och börjar känna den där julstressen.

12 kommentarer:

Filifjonkan sa...

Bara lugn vännen stressa inte du hinner denna söndag som kommer nu är första advent så det är dags. Härliga stjärnor du visar oss..ja dessa små granvältare,,heh alltså inte kioskvältare mer fniss.. de kan med sina broddade fötter klättra i granen som matte tagit in bara för hennes skull det är den lille marodören tvärsäker på fast förankrad r nog rätt klokt av dig och plastkulor låter med smart

Millis sa...

Hoppas att du snart får mer ork och energi igen.

Tack snälla, för berömmet av det jag har stickat. Det händer att jag säljer en del av det jag har
gjort, men för det mesta ger jag bort till släkt och vänner.

Jättestor kram till dig!

betty sa...

Åh vilket bra tips om kristyren!

Ninni sa...

Jag har köpt typ inga julklappar..ta det lugnt!

Haha vår katt älskade också granen..hon låg bland grenarna och slog på kulorna!

Kramen

-Nena- sa...

Det blir vår lilla Doris första jul här hemma. Jag tror visserligen inte att hundar klättrar i granen men hon lär nog plocka kulor och glitter från den, så busig är hon ;)
Men gran måste jag ha!

Såg också att man kunde köpa färdig kristyr i år...

Ha det gott

Ewa sa...

Här är jag och lämnar ett avtryck hos dig. Tack för din hälsning hos mig :)!

Hoppas att du får en fin och skön dag!

Gnällspikar och livsflanörer sa...

Ta det lugnt, vännen!!! Om det är till någon tröst så har jag heller inte köpt några julklappar ännu och vet inte om mitt mående tillåter det heller... Gör mitt bästa bara, det enda jag kan göra:)) Angående granen så har jag full förståelse och det där med att binda fast det hela det var ingen dum ide... Kram på dig vännen!

Erika sa...

Nu är det snart advent och allt ska upp och lysa i fönstren. En tid som är väldigt vacker när allt tänds upp på kvällen, och sprider sitt fina sken.


Kram och ha det allra bäst!

Elisabeth sa...

Du brukar alltid ha sådana kloka och varma tankar om mig... borta hos mig. Men var är det kloka tänket när det gäller frun själv...?
Måste du hela tiden orka allting? Att inte orka.. är det något fult med det?
Den vackraste lilla själ som du har... du kanske måste lyssna lite mer på den även när det gäller dig själv?
Det är tid för lite vila hos en liten tussegumma, tror jag... att njuta, bara vara, glädjas över livet, vara stolt över sig själv och sin familj... allt allt annat är världsliga saker! Stressen över allt som måste orkas och hinnas med... låt alla måsten flyga. (Lät ju väldigt klämkäckt det där...!!) Men jag är väldigt rädd om dig...


Ha den vackraste av dagar... och jag skickar en änglavinge med en mjuk kram till dig...

Pialotta sa...

Nu bakas det i vart hus, har varit inne på en del bloggar och sett vad det hittas på.. doftar så gott.. man nästan känner det:-)
Trött, ja du det kan man verkligen bli av så mycket.. hoppas du får en fin helg då med familjen:-)

Tussegumman sa...

Filifjonkan: Känns lite jobbigt att ha allt över mig! Men om jag tar en sak varje dag så hinner jag! Det är mörkt när jag åker iväg och mörkt när jag kommer hem.
Ha det gott min vän/Kramar Tussegumman

Millis: Tack min vän jag skall försöka ta det lugnare. Ha det gott/Kramar Tussegumman

betty: Jag har aldrig sett det förut måste vara något nytt för i år! Ha det gott min vän/Kramar Tussegumman

Ninni: Ja vi får väl ta det med ro! Ja det där att slå på kulorna känns igen. Ha det gott/Kramar Tussegumman

nena: Så mysigt med en valp om julen som leker och busar! Några plastkulor och så är hon nöjd! Ha det gott/Kram Tussegumman

Ewa: Tack min vän du får ha det gott också/Kramar Tussegumman

Gnällspikar och livsflanörer: Vi får ta det med ro och jag har funderingar på att kanske beställa över nätet så det inte blir för mycket spring i stan. Ha det gott det viktigaste är trots allt att man hänger ihop! Men när det går i ett som det gjort nu några veckor så har man lätt att tappa focus! Sköt om dig/Kramar Tussegumman

Erika: Jag ser fram emot allt det vackra, stjärnorna och det vackra ljusstakarna. Skall fota och lägga ut på bloggen. Ha det gott/Kram tussegumman

Elisabeth: Det är en svaghet jag har kanske att jag inte ser min egen hälsa emellanåt! Det är lättare att vara till för andra än sig själv! man vill så mycket och jag vill att min familj skall få en fröjdefull jul och bli glada och nöjda. Då känner jag mig väldigt nöjd Det sista så har det gott i ett. Jag har inte hunnit med något för egen del men så kan det vara ibland. Du har rätt Elisabeth jag måste landa och bara vara! Tack för dina kloka ord/Kramar Tussegumman

Tussegumman sa...

Pialotta: Ha det gott du också och jag hoppas du får en fin vecka och helg/Kramar Tussegumman