onsdag 31 oktober 2007

Regnigt väder!

I dag har vi haft ett riktigt Göteborgsväder regn och blåst och grått väder! Det har varit problem med spårvagnstrafiken alltid någon försening! I dag skall vi på utvecklingssamtal med sonen på hans nya skola förra veckan var det allmänt föräldramöte! Fast det är bättre att man får riktig info nu när det är en nystartat skola så att man inte missar något på vägen! Längtar efter ledighet att få göra lite annat än bara jobba! Vi skall försöka få lite ledigt i jul och det verkar som de flesta får sin efterlängtade ledighet! Nu börjar det skymma ute! Nu måste man bli bättre på att ta promenader på lunchen istället, så att man får lite solljus mitt på dagen!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Solljus är viktigt, och vi har haft en vacker, men kall höstdag här i Umeå... brrr!!

Utvecklingssamtal är alltid viktigt... och jag trodde nog att alla föräldrar följde med på sådana samtal, men på senaste utv.samtalet med Carolina så sa hennes mentor att det förkom lite nu och då att barnen kom utan föräldrar.. lite konstigt, tycker jag!!

Hoppas du får må bra, och att du hittar dina lufthål i vardagen, min goa vän! Du har nog ganska mycket omkring dig emellanåt..gissar jag!

Vackra vän.. ha det gott!

Å de varmaste kramar till dig...

-Nena- sa...

Ja det blir fort mörkt nu och det är lite trist.
Man behöver verkligen ljuset och speciellt efter en sådan grå sommar.
Kram till dig

Tussegumman sa...

Elisabeth: Tack för dina värmande ord! Vi kom hem från utvecklingssamtalet och det verkar bra på skolan och sonen trivs och han får ha det han vill syssla med musik! Det har inte känts fullt så stressigt denna veckan då mannen inte varit på tjänsteresa...Hoppas att allt är väl med Carolina, SE att du hittar din nya vardag på något sätt där du finner kraft! ha det gott min vän!/Kram Tussegumman

Nena: Ja visst blir man trött av mörker! Det är nästan så att man vill börja ljusterapi och sitta och stirra i lampor! Det viktigaste är väl att försöka få dagljus i allafall varje dag annars går man ju under! Ha det gott/Kram Tussegumman